Grijze wegpiraat

Grijze wegpiraat

Zaterdag 28-03-2015 / 22:45

Buonasera tutti,

Vorige week zaterdag moest ik een privé tour geven aan een stel uit Laren. Echt zo’n knap, goed gekleed en verzorgd stel uit het Gooi en hartstikke aardig. De man bleek de ex-man van Linda de Mol te zijn! Ik hoorde dat pas na de tour van een collega van me die hem herkend had, maar ik had geen idee. Ik hoorde hem wel praten over ‘’zijn zoon’’ dus ik begreep wel dat hij kinderen had uit een eerder huwelijk en dat bleek dus een huwelijk met Linda de Mol te zijn!
’s Avonds ging ik uit met Karina, de club waar we eigenlijk naartoe wilden had een gigantische wachtrij dus zijn we een andere club gaan uitproberen genaamd ‘Coyote’. Vreemde club met vreemde mensen en vieze cocktails en we zijn daar dus ook snel weer weggegaan om weer naar het oude vertrouwde Caruso te gaan waar we het altijd naar onze zin hebben.

Ik was bij Karina blijven slapen zodat we zondags een concrete planning konden maken voor onze vakantie deze zomer naar Cuba, Jamaica en Miami. Voor Cuba en Jamaica hebben we al wat dingen uitgezocht, gepland en geboekt. Superleuk om hier zo mee bezig te zijn, dan krijg je er ook zoveel zin in! Ik kan niet wachten!

Maandag moest ik weer een tour geven. Het scheelt zoveel wat voor mensen je mee hebt. Maandag was het echt een ‘’saaie-sokken-tour’’ en dan kost het me dubbel zoveel energie om de tour te geven. Het is veel leuker als je enthousiaste, geïnteresseerde en gezellige mensen mee hebt. Als je dan energie geeft krijg je ook weer energie terug.
Dinsdag – nadat ik met mijn jarige opa (87) ‘’gefacetimed’’ had – gaf ik gezellig een tour aan m’n nieuwe Nederlandse vriendin Kitty want die was razend benieuwd naar de tour die ik geef.
Donderdag was echt het tegenovergestelde van maandag, ik had namelijk een gezin mee die allemaal super enthousiast en geïnteresseerd waren. Veel prettiger.

Woensdag had ik echt een rotdag. Het was namelijk zwaar k*%#* weer de hele dag en het kwam niet alleen met bakken uit de lucht maar waaide ook nog eens flink. Ik moest Lola van school ophalen maar door de wind maakte mijn paraplu niet echt veel verschil. Toen ik op de bus stond te wachten scheurde er een of andere malloot door een grote plas voor m’n neus waardoor ik een tsunami van goor water over me heen kreeg, ook gewoon recht in m’n gezicht. Zeik en zeiknat… Ellende. Toen de bus eindelijk (maar veel te laat) kwam opdagen stapte ik natuurlijk bloedje chagrijnig in. Later toen ik uitstapte moest ik eigenlijk nog een hele heuvel opklimmen in dat hondenweer omdat ik geen tijd meer had om op de bus te wachten die de heuvel opgaat, maar het zat me wel gebakken en ik ben mooi in een taxi gestapt en die heeft me op de heuvel voor Lola’s school afgezet. Toen ik samen met Lola bij de bushalte stond te wachten en we allebei aan het martelen waren met onze paraplu’s en zeiknat geregend werden dacht ik ‘’fuck dit, we pakken een taxi’’ en zijn dus in stijl naar Lola’s huis gereden. Toen we uit waren gestapt en de taxi wegreed bedacht Lola opeens dat ze haar beugel in de auto had laten liggen. Wij achter de wegrijdende taxi aanrennen door de regen met zwaaiende armen en paraplu’s en een half huilende Lola omdat ze dacht dat ze haar beugel kwijt was. Aan het einde van de straat stopte de taxi gelukkig en had ons dus gezien. Pfieuw, dat kwam goed af.

Vrijdag moest ik eerst een tour geven bij Top Bike en daarna meteen door naar Rolling Rome om daar mijn allereerste Segway tour te geven! Ik had 2 Israëlische mensen mee die echt superleuk en gezellig waren. Ik heb onderweg nog wel iemand aangereden met de Segway! Ik dacht dat hij me gezien had maar hij bleef doorlopen met z’n hoofd de andere kant op en toen ik merkte dat hij het niet doorhad wilde ik remmen maar toen was het al te laat. De jongen bood z’n excuses aan en was dus gelukkig niet boos. Maar ik schaamde me natuurlijk wel tegenover de mensen die ik mee had. Rijd de gids even iemand aan met de Segway. Ik maakte er maar een grapje van. Later belde de baas van Rolling Rome op om te zeggen: ‘’They loved you, they loved you! Please don’t go back to Holland in May!’’

Vanmiddag ben ik weer eens naar de kapper geweest om mijn ‘’trashy’’ uitgroei bij te werken en wat bij te laten knippen. De kapper zei op een gegeven moment tegen me: ‘’Zoals altijd gooi ik er een ‘toner’ in maar ik wil graag wat anders proberen ik denk dat het mooi is om er een ‘ashy toner’ in te doen’’ in de veronderstelling dat het daarmee asblond zou worden stemde ik daarmee in. Toen ik eenmaal geknipt en geföhnd was had ik in de gaten dat het gewoon grijs was! Oeiii… Dit was niet helemaal de bedoeling. De kappers vonden het allemaal geweldig en ik weet ook wel dat het helemaal in is dit jaar maar ik schrok toch even want hier had ik niet op gerekend. Als het goed is vervaagd het met een paar wasbeurten weer. Ik doe nu maar gewoon net alsof ik het bedoeld heb als ‘’fashion statement’’.

Na vorig week te hebben geschreven over mijn scharrel kreeg ik veel verzoekjes om een foto van hem te posten. Ik heb dit aan hem verteld en gevraagd of ik een foto van hem bij mijn blog mag plaatsen. Maar… Hij wil het niet hebben… Hij houd er niet van als er foto’s van hem op het internet gezet worden waar hij geen controle over heeft en wilt dus liever anoniem blijven. Sorry dames, ik heb het echt geprobeerd en hem verteld dat alle lezers nu een hekel aan hem gaan krijgen maar ik mocht maar 1 soort foto van hem posten die je hieronder dus ziet.

Nu ga ik snel slapen want ik moet morgen bij Rolling Rome mijn eerste tour geven in een golfkarretje! Spannend!

Buonanotte!

Desiree.