Op de groene parel

Op de groene parel

Zaterdag 07-03-2015 / 15:09

Buongiorno tutti!

Deze blog schrijf ik vanuit het vliegtuig naar Rome. Ja, het is weer zover.
Dit weekje op de groene parel is weer voorbij gevlogen!

Vorige week zaterdag ben ik eerst flink aan de gang geweest met de webshop en het voorbereiden van de fotoshoot die zondags zou plaatsvinden.
’s Avonds ging ik gourmetten met mijn ouders en broer en daarna had ik afgesproken om met de meiden te gaan voordrinken en dan een feestje te bouwen in de bar in Den Oever. De gemiddelde leeftijd was daar ongeveer 16 jaar maar de muziek was prima en ik was in goed gezelschap dus dan is het altijd goed! Heerlijk weer even zo’n avondje met de girls.

De volgende dag heb ik eerst even een handbalwedstrijd van de heren bekeken en ben daarna met ‘’mijn modellen’’ naar het kantoor gegaan om alle setjes voor de shoot door te passen.
We zouden de shoot op de dijk houden maar ook al hadden we het erg getroffen met het zonnige weer, het waaide flink en was ook erg fris. Al snel kwamen we erachter dat het niks werd op dijk dus zijn we even omgereden naar Noorderbuurt en daar hebben we aangeklopt bij iemand om te vragen of we bij hun het land op mochten omdat we achter dat huis uit de wind zouden staan. Dat was prima dus zo gezegd, zo gedaan. De meiden stonden te trillen als een rietje maar er is niks van te zien op de foto’s, dat zijn de echte! 😉 (check een van de foto’s onder deze blog)

Dinsdag ging ik met Annewil lekker op z’n Hollands schaatsen in Hoorn, daarna lunchen bij vd Valk en als afsluiter hebben we nog filmpjes van vroeger bekeken bij m’n ouders thuis.
’s Avonds heb ik ook nog getraind met handbal wat weer even genieten was.
Helaas was het de dagen daarna even minder genieten. Ik denk dat dit dagje even te heftig was zo uit het niets 2 activiteiten op een dag doen die m’n lichaam niet meer gewend is want ik heb de dagen erna verschrikkelijk pijn gehad in m’n rug. Ik heb standaard al last van m’n bovenrug maar nu was het raak in mijn onderrug, en hoe!! Ik heb halve nachten beneden gezeten in een stoel om het maar zo min mogelijk te voelen, geleefd op paracetamol en aspirines, en gelopen als een 100-jarig omaatje en dit was dan ook hoe ik me voelde. Ik heb toch maar de dokter gebeld met de mededeling dat ik het zo niet trok. Gelukkig kreeg ik Dyclofenac mee en sinds ik die pilletjes neem samen met de aspirines gaat het wel aardig moet ik zeggen en had ik ook weer zin in mijn tripje terug naar Rome.

Verder heb ik deze week allebei mijn opa’s en oma’s opgezocht, ben ik hier en daar om een bakkie geweest, op kraamvisite geweest bij m’n vriendin Myrthe die een prachtig dochtertje heeft, naar de bios geweest met mijn ouders en broer, en als afsluiter hebben we gisteravond heerlijk gegeten bij de Kukel.

Toch fijn om iedereen weer even te zien en te spreken maar ik merk wel dat ik het lastig vind om steeds weer opnieuw afscheid te nemen dus het is een beetje dubbel.

De afgelopen week ben ik ook weer regelmatig aangesproken door mensen die mijn blog lezen en het zo leuk vinden. Leuk om te horen!

Als ik straks aan kom in Rome staan mijn vrienden Leroy en Lara daar op me te wachten want die komen me t/m dinsdag opzoeken in Rome. Leroy kreeg dit tripje als verassing voor zijn verjaardag van Lara en wij hadden dit samen dan ook al een maand vast staan en afgesproken. Leroy zei afgelopen weken regelmatig tegen me dat hij er zo van baalt dat hij nog steeds niet bij me langs was geweest en dat zodra hij kon hij meteen een ticket zou boeken. Terwijl ik natuurlijk allang wist dat hij dit weekend al lekker naar Rome zou gaan.
Gisteren was zijn verjaardag en heeft Lara aan hem verteld dat hij vandaag naar Rome zou vliegen met haar dus ik had gisteravond een hysterische Leroy aan de telefoon die stond te springen en helemaal door het dolle was.
Vanavond gaan we met een groepje vrienden van me uit eten en dan gaan we naar Planet Roma, een hele gave gay club.

Op 22 mei gaat een vriendin van me trouwen dus mijn volgende tripje naar NL staat alweer gepland.

De landing is inmiddels ingezet dus ik hou het weer even voor gezien!

A presto!

Desiree.